OPEL RIJKMANS kijkt naar de toekomst!

OPEL RIJKMANS kijkt naar de toekomst!

Geplaatst: 12-09-2017

Klaas Rijkmans en zijn medeaandeelhouders  Henk Alberts en Hans van Wieren hebben hun belang in de OPEL RIJKMANS vestigingen in Steenwijk, Meppel en Emmeloord  overgedragen.

Per 01 oktober a.s.  gaan de RIJKMANS bedrijven met hun Opel-activiteiten deel uitmaken van  AutoPalace , waarvan het hoofdkantoor zich in Zwolle bevindt.
AutoPalace vertegenwoordigt  de  automerken Peugeot, Citroen, Hyundai, Fiat , Alfa Romeo, Jeep en Mitsubishi en heeft 15 vestigingen in midden en oost Nederland. 


We waren niet op zoek om ons bedrijf over te doen, maar dit kwam op ons pad, vertelt Klaas Rijkmans. We werden benaderd door de heer Lex Reijnen, directeur/eigenaar van Auto Palace en dat heeft ons aan het denken gezet. Zoals alles tegenwoordig, verandert ook de automotive branche in een snel tempo.   Een organisatie als AutoPalace past goed bij onze bedrijven, als het gaat om mogelijkheden tot schaalvergroting en innovatie. Deze schaalvergroting biedt een waarborg voor de toekomst van het bedrijf, voor de medewerkers en daarmee natuurlijk ook voor onze klanten. Ook past dit in de Europese strategie van Opel, als onderdeel van de PSA (Peugeot en Citroen) Groep. Henk Alberts en Hans van Wieren blijven deze nieuwe Opel tak van Auto Palace aansturen.