Oproep: doet uw bedrijf mee met Backstage bij… op 16 november?

Oproep: doet uw bedrijf mee met Backstage bij… op 16 november?

Geplaatst: 04-10-2018

Op vrijdag 16 november 2018 wordt in het kader van de Week van de Ondernemer de projectdag ‘Backstage Bij…’ georganiseerd. Tijdens deze dag nemen scholieren (middelbaar en MBO) een kijkje achter de schermen bij diverse bedrijven. Wellicht ook bij uw bedrijf?

Backstage bij…
Het doel van ‘Backstage bij…’ is om scholieren kennis te laten maken met bedrijven en de beroepen in Steenwijkerland zodat zij een goede keuze kunnen maken voor een (vervolg)opleiding en/of (bij)baan. Wilt u ook kennismaken met de medewerkers van de toekomst, meld u dan aan voor ‘Backstage bij…’. 

Wat en wanneer?

  • Vrijdag 16 november
  • Van 13.00 tot 15.30 uur
  • Minimaal 300 scholieren.

De invulling van de dag

Tijdens ‘Backstage Bij…’ komen scholieren in twee rondes bij de bedrijven langs. Elke ronde duurt 1 uur en de groepen bestaan uit maximaal 15 scholieren.

Wat wordt er van u verwacht?
Wij hopen dat u 2 groepen van scholieren wilt ontvangen op 16 november en de scholieren iets wilt vertellen over uw bedrijf en de beroepen binnen uw bedrijf. Het zou helemaal mooi zijn als de scholieren binnen uw bedrijf ook kort even ‘in actie’ mogen komen. 

Ondersteuning WaterReijk Academie
Deze projectdag wordt georganiseerd door studenten die verbonden zijn aan de WaterReijk Academie te Steenwijk. De WaterReijk Academie is een samenwerkingsverband tussen Deltion College te Zwolle en NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden. In samenwerking met de Business Club Steenwijkerland, Koptop en de gemeente Steenwijkerland werken zij aan het project ‘Backstage Bij…’.
De studenten helpen u graag bij de organisatie van deze dag en de invulling van het programma. 

Doet uw bedrijf mee?
Mogen scholieren op 16 november ook ‘Backstage bij…’ uw bedrijf? 
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@bcsteenwijkerland.nl. Aanmelden voor deze dag kan tot 12 oktober 2018. Na aanmelding zal de projectorganisatie contact met u opnemen.