Oproep duurzaam bouwloket

Oproep duurzaam bouwloket

Geplaatst: 12-01-2021

Geachte heer/mevrouw,

In mijn zoektocht naar bedrijven uit de provincie Overijssel die bezig zijn met verduurzaming kwam ik uit bij uw organisatie.

Reden van mijn zoektocht betreft het feit dat wij met Duurzaam Bouwloket vanaf 1-1-2021 het digitale energie, advies en informatieloket vormen voor inwoners uit de provincie Overijssel die vragen hebben over het verduurzamen van hun woning. Wij zullen fungeren als aanspreekpunt voor alle vragen m.b.t. verduurzaming. Naast de samenwerking die wij met alle gemeenten uit de provincie zullen gaan vormen, zoeken we die ook met het lokale bedrijfsleven. Zonder baat te hebben bij de verkoop van producten of diensten van bedrijven, proberen wij vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Omdat wij zelf enkel een adviserende en informerende rol innemen, proberen wij de samenwerking te zoeken met lokale bedrijven aan wie wij bewoners kunnen doorverwijzen. Op dit moment vormen wij voor meer dan 120 gemeenten in Nederland (zie bijlage) het energieloket. De komende tijd zullen wij als Duurzaam Bouwloket intensief gaan samenwerken met de provincie om zo de gestelde doelen vanuit het rijk te kunnen behalen. Hier is een samenwerking met het (lokale) bedrijfsleven een belangrijk onderdeel in. Wij proberen tevens middels fysieke activiteiten (bijv. wijkgerichte aanpakken, isolatieacties etc.) dit in een stroomversnelling te laten geraken. Ik hoop dat u hier bij wilt aanhaken.

Graag kom ik met u in contact om de mogelijkheden die er zijn m.b.t. een samenwerking met elkaar te bespreken. Tevens zou ik u graag e.e.a. nader toelichten betreffende onze rol als loket binnen de gemeenten waar wij actief voor zijn.

In afwachting van uw reactie, alvast bedankt en hopelijk tot snel.

 

Met vriendelijke groet,

 

Robert Schutz
Accountmanager
r.schutz@duurzaambouwloket.nl