Oproep: invullen enquete Keurmerk Veilig Ondernemen

Oproep: invullen enquete Keurmerk Veilig Ondernemen

Geplaatst: 28-11-2018

Sinds 2013 hebben de bedrijventerreinen in Steenwijkerland het certificaat ‘Keurmerk Veilig Ondernemen’ en dit keurmerk willen wij graag behouden!

Vertegenwoordigers van de gemeente Steenwijkerland, politie IJsselland, brandweer IJsselland en ondernemers hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan de veiligheid op de bedrijventerreinen. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van cameratoezicht (Steenwijk), het verbeteren van het maaibeleid en de verlichting, maar ook aan het structureel bespreken van de incidentencijfers met politie en brandweer.

Het Keurmerk heeft zich bewezen als een effectief instrument om samen te werken aan de veiligheid van het bedrijventerreinen en daarom willen wij het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen “Continue Samenwerken” behouden.


Wat vragen wij van u?

Wij vragen u slechts 5 minuten van uw tijd. De werkgroep levert in samenwerking met de betrokken partners de overige inspanningen voor het behouden van het keurmerk. Uw 5 minuten worden gevraagd voor het invullen van een enquête. Op basis van deze gegevens maken wij nieuwe veiligheidsafspraken of passen de huidige maatregelen aan.

De werkgroep verzoekt u daarom vriendelijk deze enquête vóór 15 december 2018 in te vullen.

De enquête kunt u via de volgende link invullen:

https://mkbnl.socratos.net/direct/steenwijkerland2

De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen totaalcijfers zullen worden weergegeven.

Als u in groten getale uw mening geeft over de naar uw inzicht te nemen veiligheidsmaatregelen ten behoeve van uw bedrijventerrein, zijn wij in staat om hiermee snel aan de slag te gaan. De werkgroep rekent op uw steun.


Informatie

Mocht u vragen hebben over het Keurmerk Veilig Ondernemen of de enquête, neem dan contact op met Henny Bekkema, Procesbegeleider MKB Nederland via 06-11351693 of bekkema@vnoncw-mkb.nl.

 

Met vriendelijke groet,

 

De KVO-werkgroep