Pilot maaibeleid bedrijventerreinen gestart

Pilot maaibeleid bedrijventerreinen gestart

Geplaatst: 12-04-2017

Woensdag 12 april is de firma A. de Jonge uit Sint Jansklooster gestart met het maaien van de bedrijventerreinen. Deze werkzaamheden zijn onderdeel van een pilot om de kwaliteit van de bedrijventerreinen te verbeteren.  


Pilot maaibeleid

De bedrijventerreinen in Steenwijkerland worden in 2017 16 keer gemaaid. Dit in plaats van de gebruikelijke 4 keer. Door het verhogen van deze maaifrequentie verwacht de KVO-werkgroep een hogere beeldkwaliteit te kunnen realiseren. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van de KVO-werkgroep en vele ondernemers in vervulling.

De werkzaamheden worden in opdracht van de gemeente Steenwijkerland uitgevoerd door A. de Jonge maai- en groenonderhoud uit Sint Jansklooster, een bedrijf uit de regio en lid van de BCS.

 

Wat kunt u verwachten?

  • 16 maairondes op de bedrijventerreinen
  • 6x bijmaaien obstakels (te denken valt aan lantaarnpalen, hekwerken, borden e.d.). Tijdens de volgende maaibeurt (waarschijnlijk in de week van 24 april) zal voor het eerst bijgemaaid worden.

 

Wat verwachten wij van u?

  • Dat er geen opslag van goederen en/of parkeren in de bermen plaatsvindt. Op deze manier kan A. de Jonge de werkzaamheden goed uitvoeren.
  • Dat u klachten, opmerkingen en/of uw reactie op dit nieuwe maaibeleid aan ons doorgeeft via  info@bcsteenwijkerland.nl of 06-53250351.