Sponsoring Business Gala 2018

Sponsoring Business Gala 2018

Geplaatst: 27-09-2018

Het Business Gala 2018 komt in zicht. De organisatie is weer drukdoende met de voorbereidingen van dit jaarlijkse hoogtepunt voor Ondernemend Steenwijkerland. Dit jaar een speciale editie, want voor de 20e keer wordt de Ondernemer van het Jaar bekend gemaakt. Dit jaar zetten we niet alleen de winnaar 2018 in het zonnetje. In deze  editie is er speciale aandacht voor alle oud winnaars van de verkiezing Ondernemer van het Jaar. Het wordt dit jaar net iets anders dan anders.

Na de succesvolle edities van voorgaande jaren met vorig jaar toparbiter en ondernemer Bjorn Kuipers zijn wij wederom op zoek gegaan naar een inspirerende spreker. Wij zijn zeer verheugd u te mogen voorstellen aan Sander Schimmelpenninck.

Sander is hoofdredacteur van de Quote en presentator van het programma De Opvolgers en hij is bereid gevonden de presentatie van het gala op zich te nemen.

Het beloofd een geweldige avond te worden met informatie, entertainment en een spetterend dansfeest.

Als lid van Business Club Steenwijkerland ontvangt u 2 kaarten voor het Gala. Wilt u meer kaarten dan kunt u kaarten (ter waarde van € 50,00) bij bestellen tegen een sterk gereduceerd tarief à € 25,00 per kaart. Voor deze prijs heeft u een geheel verzorgde avond met entertainment, hapjes en drankjes.

Maar sponsor worden kan ook. Voor een bedrag van € 375,00 (exclusief BTW) ontvangt u 4 toegangskaarten en krijgt u naamsvermelding in alle media en communicatie uitingen. Bekijk hier alle sponsorpakketten. 

Het Business Gala is het evenement in Steenwijkerland dat u en uw collega ondernemers niet mogen missen.

 

Met vriendelijke groet,

namens de organisatie van het Business Gala

Linda Meijer-Warners
Secretaresse Business Club Steenwijkerland

Sponsoring Business Gala 2018