Techniek Tastbaar  vraagt uw aandacht

Techniek Tastbaar vraagt uw aandacht

Geplaatst: 21-09-2023

Geachte Ondernemer,
We weten dat er grote behoefte is aan jonge mensen die voor een opleiding in de techniek kiezen. Binnen het basisonderwijs wordt hard gewerkt aan een goede invulling van Wetenschap en Techniek in het schoolcurriculum. Ervaringen voor de kinderen waarbij ze in aanraking komen met de techniek, technische bedrijven en de mogelijkheden in het technische werkveld, helpen hier natuurlijk bij. Ook binnen voortgezet onderwijs wordt steeds meer aandacht gevestigd op de instroom in de technische opleidingen en de invulling van attractief technisch onderwijs, onder andere door Sterk Techniek Onderwijs.

Techniek Tastbaar nodigt bedrijven voor dit evenement, dat plaatsvindt op vrijdag 10 november 2023 bij RSG Tromp Meesters in Steenwijk, georganiseerd door Sterk Techniek Onderwijs Meppel/Steenwijkerland.

U, als ondernemer, kunt deelnemen met een stand van uw eigen bedrijf en met een doe-activiteit die interessant is voor deze doelgroep. U bent geheel vrij om een leuke activiteit te organiseren. U kunt uw stand naar eigen wens inrichten in de ruimtes van de school of op het buitenterrein. In de aanloop naar Techniek Tastbaar organiseren we een bedrijvenbijeenkomst waar u alle informatie kunt halen en ook de locatie kunt bekijken. De datum wordt z.s.m. bekend gemaakt.
Voor de volledigheid, deelname is geheel kosteloos!

U kunt zich aanmelden als deelnemer van Techniek Tastbaar in Meppel door te reageren naar john@techniektastbaar.nl.  

Lees hier de hele brief.