Terugblik Haringparty

Terugblik Haringparty

Geplaatst: 27-06-2016

Afgelopen vrijdag was het druk aan en boven de havenkolk van Blokzijl tijdens de jaarlijkse Haringparty van de Business Club Steenwijkerland.

Ruim 225 ondernemers, bestuurders en andere genodigden waren aanwezig om de Hollandse Nieuwe te proeven. Traditioneel wordt het eerste vaatje op spectaculaire manier aangeboden. Dit keer kwam het vaatje niet vanaf het land of water, maar vanuit de lucht. Een parasailor van de Strandhoeve dumpte het vaatje in de Havenkolk, waarna het door de reddingbrigade aan land werd gebracht.


Vervolgens openden Henk Jan Rӧfekamp, vicevoorzitter van BCS en burgemeester Marja van der Tas het evenement. Henk Jan Rӧfekamp bracht de aanwezigen op de hoogte van de geplande BCS-evenementen tijdens en na de zomer en de burgemeester ging in op het gesprek van de dag, de Brexit.

Na deze korte officiële woorden, was er volop de gelegenheid om te netwerken, onder het genot van een drankje en o.a. de ‘Hollandse Nieuwe’.

Tijdens de haringparty zijn onbekenden 'bekenden' geworden, nieuwe verbindingen gelegd en is het BCS-netwerk verder versterkt.
Kortom een geslaagd evenement!

 

Terugblik Haringparty