Terugblik jonge ondernemersborrel

Terugblik jonge ondernemersborrel

Geplaatst: 09-05-2019

De Business Club Steenwijkerland heeft een enthousiaste groep jonge ondernemers. Drie jonge ondernemers hebben recent een 'business boost advies' ontvangen.  Tijdens de jonge ondernemersborrel op 25 april zijn deze adviezen met elkaar besproken en is er gebrainstormd over een vervolg.

De bijeenkomst vond plaats bij Nick van Berkel van JSB Infra en was goed bezocht. 
Wat hebben wij afgesproken over een vervolg:

  • Vanuit de subsidie ondernemend Noaberschap gaan we een masterclass organiseren met een expert voor jonge ondernemers
  • Jonge ondernemers met specifieke vragen voor de ontwikkeling van hun bedrijf gaan we als BCS actief koppelen aan leden van BCS. Veel leden hebben aangegeven graag jonge ondernemers te helpen bij de ontwikkeling van hun bedrijven. Tijdens de jonge ondernemers zijn er direct een aantal vragen doorgegeven aan Gerdi de Vries. Denk hierbij aan vragen op het gebied van personeel, financiering en bedrijfsovername.

Heb jij ook een specifieke vraag voor je bedrijf, waar je ondersteuning bij kunt gebruiken? Laat dit weten aan Gerdi de Vries via gerdi@bcsteenwijkerland.nl.

BCS zorgt vervolgens voor bemiddeling in kennis(sen), want als we elkaar beter kennen en meer verbinding maken neemt het ondernemend vermogen toe!