Uitgebreide demodag bij Koster Werkplaatstechniek in Steenwijk

Uitgebreide demodag bij Koster Werkplaatstechniek in Steenwijk

Geplaatst: 06-02-2018

De nieuwste trends ontdekken op het gebied van elektrisch gereedschap, pneumatisch gereedschap en toebehoren  voor de bouw en houtverwerkende industrie? Kom dan op 16 februari naar de demodag van Koster Werkplaatstechniek in Steenwijk.  In de uitgebreide showroom aan de Lange Baan 27B is op vrijdag 16 februari tussen 13.00 uur en 20.00 uur van alles te zien en te beleven. 

Tijdens de demodag houden een groot aantal vertegenwoordigers van gereedschapsmerken demonstraties en profiteren klanten van scherpe aanbiedingen en extra kortingen. Bovendien maken bezoekers kans op mooie prijzen tijdens een verloting.

Er zijn diverse elektrische gereedschappen van Mafell, Milwaukee en Lamello te zien en de bezoeker krijgt op vakkundige wijze voorlichting en demonstraties over de mogelijkheden van de apparaten. De vertegenwoordigers van Airbo en Starmix laten zien hoe er stofvrij gewerkt kan worden. Er zijn trappen, ladders en steigers van Little Jumbo, werkverlichting van Tab, tackers en hechttechniek van Kitpro en mobiele kantenaanlijmers van Adamik. Het bedrijf Mirka laat diverse schuurtechnieken zien en er zijn doorlopend demonstraties van CMT frees- en zaaggereedschappen. 

Al sinds 2004 weten talloze klus- en bouwbedrijven de weg te vinden naar de uitgebreide winkel van oprichter Jan René Koster en compagnon Emile Boer. "Recent hebben we ook het pand achter het huidige bedrijfspand erbij gekocht, en gaan dit jaar de showroom nog verder uitbreiden", vertelt Jan René. "En nog een extra reden voor deze feestelijke dag is dat we in 2017 voor de derde keer op rij de Gazellen Award van het Financiële Dagblad hebben gewonnen, vanwege de snelle groei van het bedrijf".  

Kortom: kom langs bij deze bloeiende onderneming en laat u inspireren en informeren.  Belangstellenden zijn op de demodag welkom tussen 13.00 en 20.00 uur. De entree, snacks en drinken zijn gratis.

Bekijk hier de flyer van de demodag.

Uitgebreide demodag bij Koster Werkplaatstechniek in Steenwijk