Event DATASCIENCE EN AI ALS BRANDSTOF VOOR EEN TOEKOMSTBESTENDIG MKB

Event DATASCIENCE EN AI ALS BRANDSTOF VOOR EEN TOEKOMSTBESTENDIG MKB

Geplaatst: 23-05-2024

Hogeschool Windesheim organiseert op vrijdag 31 mei 2024 een bijeenkomst over Data science en AI als brandstof voor een toekomstbestendig mkb.   

Op 31 mei a.s. organiseren zij een informatie- en netwerkevent speciaal bedoeld voor eigenaren en managers in het mkb, branche- en werkgeversorganisaties. Je bent van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Graag attenderen we ze op het programma van die dag en de verschillende workshops die je kunt volgen. Adjiedj Bakas, trendwatcher en futuroloog, is bereid gevonden om zijn visie op toekomstbestendig ondernemerschap met ons te delen. Daarna kunt u deelnemen aan verschillende interactieve workshops waar u met praktijkcasussen aan de slag gaat.

 

WELKE IMPACT HEBBEN DE NIEUWSTE TECHNOLOGIEËN OP MIJN BEDRIJFSVOERING?

De impact van nieuwe technologieën op bedrijfsvoering is enorm. Digitale transformatie versnelt na de pandemie, met bedrijven die strategisch investeren in efficiëntie, klantgerichtheid en verbeterde waardeproposities. Slechts 27% heeft een duidelijke digitale strategie, maar de noodzaak om te evolueren is duidelijk: aanpassen of achterblijven. Oude modellen verdwijnen terwijl nieuwe opkomen, waardoor de waardeketen wordt herschikt en klantinteracties veranderen. Technologische trends als IoT, AI en VR versnellen dit proces, waardoor een digitale storm ontstaat die bedrijven dwingt te veranderen.

 

OVER ADJIEDJ BAKAS

Adjiedj Bakas is een inspirerende spreker met een optimistisch en visionair verhaal. Zijn flamboyante stijl en energieke optredens maken zijn lezingen onvergetelijk. Zijn boodschap, zowel populair-wetenschappelijk als hoopgevend, wordt onderstreept door zijn exuberante persoonlijkheid en opvallende stijl. Met positieve reacties van media en bedrijfsleiders, is Bakas een bron van inspiratie voor velen.

Datum  Vrijdag  31 mei 2024

Tijd        8:30  – 15:00 uur 

Locatie  Perron038 – Hanzelaan 95B - Zwolle 

  

Voor het programma en de mogelijkheid om je aan te melden, kijk op: Datascience en AI als brandstof voor een toekomstbestendig mkb | Windesheim.