Uitnodiging mini-congres Re-plastic, just do it!

Uitnodiging mini-congres Re-plastic, just do it!

Geplaatst: 09-01-2020

Namens onze samenwerkingspartner Polymer Science Park delen wij graag onderstaande uitnodiging met u.

----------------------------

Uitnodiging mini-congres Re-plastic, just do it!

Op dinsdagmiddag 21 januari organiseren we tussen 15.00 en 17.00 uur een mini-congres over recycling van met name plastics: Re-plastic, just do it! De naam zegt het al: Recyclen, gewoon doen. Maar in de praktijk kom je dan nog wel de nodige hick-ups tegen. Begin het jaar goed en laat je door ons inspireren. Wij hebben een kort en krachtig programma voor je samengesteld.

Bram Peters van Save Plastics neemt je 21 januari mee in de wereld van plastic en recycling. Hij verrast ons vast en zeker met inspirerende voorbeelden. Vervolgens pitchen wij nieuwe ideeën en laten we zien hoe wij in 2020 gaan werken rond het thema recycling. Aan de hand van concrete projecten ontdek je hoe ook jij kan aanhaken met je bedrijf. Tot slot proosten we met elkaar op het nieuwe jaar.

Programma
15.00 uur – Inloop met koffie en thee
15.25 uur – Welkom door Mireille Kinket
15.30 uur – Inspirerende pitch door Bram Peter, Save Plastics
16.00 uur – Kansen met kunststof
16.10 uur – Parel van PSP
16.20 uur – Posterpresentatie van nieuwe ideeën
16.40 uur – Borrelen en toast op 2020

Locatie
Re-plastic, just do it! vindt plaats bij het Polymer Science Park, Ceintuurbaan 15 te Zwolle. Je kan gratis parkeren op locatie.

Aanmelden
Ben jij erbij? Meld je dan uiterlijk 14 januari via deze link. In de week voorafgaand aan het mini-congres ontvang je alle praktische informatie.

polymer