Uitnodiging: P&O Café regio Steenwijkerland

Uitnodiging: P&O Café regio Steenwijkerland

Geplaatst: 23-10-2020

De gevolgen van de corona-crisis zijn voelbaar en de mismatch op arbeidsmarkt is alleen maar toegenomen. De roep om innovatiever met onze arbeidsbevolking om te gaan groeit. Maar hoe doen we dat met elkaar? Daar willen we het graag met u over hebben tijdens het eerste P&O Café op dinsdag 3 of donderdag 5 november. Sluit u aan?

Wat kunt u verwachten van deze Webinar?
Tijdens deze Webinar nemen we u mee in het Actieplan Werk(t). Dit is een actieplan van ondernemers, vertegenwoordigers uit het onderwijs, werkgevers, kenniscentra, werkbemiddeling en de gemeente Steenwijkerland (en omgeving). Met dit actieplan investeren we actief in innovatieve projecten die onze arbeidsmarkt een stuk verder helpen en bedrijven helpt om voldoende personeel aan te trekken en te behouden. We hebben al een aantal belangrijke stappen gezet; maar hopen ook dat er nog meer bedrijven of instanties zijn die met ons mee gaan doen!

Uit dit Actieplan zijn verschillende projecten voortgevloeid die interessant kunnen zijn voor uw organisatie. Tijdens deze Webinar vertellen wij over het project Stapelbanen ‘’van baangarantie naar werkgarantie’’, vertellen wij u graag over de succesvolle samenwerking binnen het project en over het ontwikkelfonds Upgrade Jezelf, die een bijdrage kan leveren aan uw organisatie wanneer er opleidingsbehoefte is. Bent u er bij? Wij heten u graag welkom op:

Wanneer:       dinsdag 3 november of donderdag 5 november
Tijdstip:          15:30 tot 17:00 uur met live-chat

 

Inhoud Webinar

15:30 – 15:35  Start Webinar

15:35 – 15:45  Welkom door wethouder Trijn Jongman

15:45 – 16:00  Ontwikkelfonds Upgrade Jezelf

16:00 – 16:15  Actieplan Werk(t)

16:15 – 16:30  Stapelbanen

16:30 – 17:00  Actualiteit: waar loopt u binnen uw organisatie tegenaan?

 

U kunt zich aanmelden voor de Webinar via actieplanwerk@steenwijkerland.nl o.v.v. uw naam en data voorkeur. Een dag van tevoren zult u van ons de inloggegevens van het programma Teams ontvangen. Kent u andere P&O-medewerkers in uw netwerk voor wie dit Webinar ook interessant is? Stuur deze e-mail dan gerust door.

Voor meer informatie over het Actieplan Werk verwijzen we u naar de website: https://www.steenwijkerland.nl/ondernemers/Actieplan_Werk

 

Met vriendelijke groet,

Team Actieplan Werk(t)