Uitnodiging tweede beursvloer Steenwijkerland

Uitnodiging tweede beursvloer Steenwijkerland

Geplaatst: 29-01-2016

Op verzoek van de organisatie van de Beursvloer Steenwijkerland brengen wij graag onderstaande uitnodiging bij u onder de aandacht.

Geachte ondernemer,

Wilt u uw maatschappelijke betrokkenheid vormgeven? Wilt u uw onderneming profileren of wilt u gewoon ‘iets goeds doen’? In dat geval mag u niet ontbreken op de tweede Beursvloer Steenwijkerland! Wij nodigen u daarom graag uit. De beursvloer wordt gehouden op donderdag 25 februari 2016 in CSG Eekeringe (Oostwijkstraat 8, Steenwijk). Om 16.00 uur wordt de beursvloer officieel geopend.

Wat is een beursvloer?
Een beursvloer is een bijeenkomst van circa 1,5 uur waar lokale behoeften worden verhandeld. Wat de een over heeft of graag wil bieden, is voor de ander zeer gewenst. Doel is om in een informele sfeer contacten en matches tussen bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties (zorg, onderwijs, sport, kunst, muziek, et cetera) tot stand te brengen. Uw aanbod kan bestaan uit kennis, goederen of personele inzet. Hoekmannen helpen u namens de Beursvloer bij het maken van een match. Het leuke is dat de aanbieder kan onderhandelen over een (eventuele) tegenprestatie van de ontvanger.

Matches in de praktijk
De Beursvloer Steenwijkerland heeft tijdens haar eerste beursvloer in 2014 al diverse matches gerealiseerd. Zo is de Voedselbank geholpen met regelmatige aanvoer van verse groenten. Diverse organisaties zijn op weg geholpen met bestuurlijke kennis van doorgewinterde ondernemers. Verschillende evenementen zijn door inzet van ondernemers uit Steenwijkerland met materialen en inzet van menskracht ondersteund. De eerste maatschappelijke beursvloer in Steenwijkerland mocht daarom wel als zeer succesvol worden bestempeld. Dit succes willen wij graag in 2016 evenaren!! Vragen van maatschappelijke organisaties zullen in de komende week op de websitewww.beursvloersteenwijkerland.nl worden vermeld. Houd onze website dus goed in de gaten!

Aanmelden
Op de beursvloer gaat de handel snel, wees dus goed voorbereid. Het is zeer verstandig om u alvast aan te melden via beursvloersteenwijkerland@gmail.com.  Heeft u alvast een vraag of een aanbod die u op de Beursvloer wilt “verhandelen“? Meld deze dan gelijk aan op www.beursvloersteenwijkerland.nl. Op deze wijze heeft u gelijk een mogelijkheid om uw onderneming te profileren!

Wie organiseert de beursvloer?
De Beursvloer Steenwijkerland is een initiatief van Stichting Beursvloer Steenwijkerland. Onze missie: maatschappelijk betrokken ondernemen stimuleren en organiseren in Steenwijk, om maatschappelijke organisaties te ondersteunen.

Meer informatie
Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.beursvloer.com of kunt u contact opnemen met Monique van den Boogaard, manager van De Steenwijkerlandse Uitdaging 0615213374. Wij hebben de ambitie om met de Beursvloer Steenwijkerland in korte tijd samen met u meer dan € 80.000 aan maatschappelijke waarde te creëren. Doet u mee?

Met vriendelijke groeten,

Marcel Doeve, voorzitter van de Beursvloer Steenwijkerland