Update Collectief Energie Regionaal

Update Collectief Energie Regionaal

Geplaatst: 24-04-2018

Veel leden van aangesloten ondernemersverenigingen doen al mee aan de collectieve inkoop van energie. Onderstaand leest u meer over de ontwikkelingen van de laatste tijd. 
 
Groei collectief
Het Collectief Energie Regionaal is afgelopen kwartaal al weer met ruim 100 energie-aansluitingen gegroeid! Steeds meer collega-ondernemers sluiten zich vol vertrouwen aan bij de inkoopstrategie van de werkgroep*.
 
Offertes opgevraagd voor nieuwe contracten 
Onlangs heeft de werkgroep weer bij elkaar gezeten om te bekijken of ze actie willen ondernemen op basis van de recente ontwikkelingen op de energiemarkt. Op hun verzoek heeft PM Energie offertes opgevraagd voor nieuwe energiecontracten. Op basis van de resultaten zal de werkgroep besluiten of we de prijs (deels) vast willen zetten.
 
Gasprijs voor komende jaren vastgezet
Voor gas is het inkoopbesluit inmiddels al genomen. Op basis van de marktontwikkelingen is besloten de gasprijs voor komende jaren vast te zetten. Alle huidige deelnemers zijn reeds geïnformeerd over de vaste tarieven voor komende jaren. Is dit hét moment voor u of uw buurman om aan te sluiten bij de collectieve contracten?
 
Profiteren u en uw buurman al van alle voordelen? 

  • Neemt u deel aan de collectieve inkoop van elektriciteit en gas? 
  • Heeft u een collectieve huurprijs voor uw grootzakelijke meters? 
  • Heeft u al online inzicht in uw energieverbruik via de PM Energiemonitor?  
  • Wenst u als grootverbruiker begeleiding bij de aanschaf van zonnepanelen?
  • Of wenst u budget vrij te houden of om een andere reden de financiering (geheel of gedeeltelijk) over te laten nemen?

Het collectief helpt u graag verder! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Onze persoonlijke adviseur Geert Douw is te bereiken via 085-2100578 of g.douw@pmenergie.nl.
 
* De Werkgroep Energie bestaat uit collega - ondernemers uit verschillende ondernemersverbanden uit de regio Noord West Overijssel en De Veluwe. Namens alle deelnemers houden ze wekelijks de energiemarkt in de gaten en bepalen ze de inkoopstrategie. Namens BCS zit Gerben de Boer (Kornelis caps&closures) in deze werkgroep.