Vitaliteitsvoucher slimme maakindustrie

Vitaliteitsvoucher slimme maakindustrie

Geplaatst: 04-06-2020

BOOST is een netwerkorganisatie in Overijssel en Gelderland. Voor bedrijven in de maakindustrie in die twee provincies heeft BOOST nu zogenoemde Vitaliteitsvouchers, waarbij 80% van de kosten voor een advies gesubsidieerd worden, met een maximum van €20.000. De regeling gaat 3 juni 2020 open. Er zijn 20 vouchers beschikbaar.

De subsidie draagt bij aan de kosten die een bedrijf moet maken voor de hernieuwde toekomstplannen, nu de coronacrisis veel markten en businessmodellen heeft omgegooid. Het betreft kosten voor de inhuur van expert(s) op het terrein van financiën, strategie, bedrijfskunde, organisatie, procesverbetering en markt. 
Het gaat dus niet om kosten voor het inrichten van de werkvloer in de 1,5 meter economie. Het gaat om structurele en strategische wijzigingen, om de toekomst tegemoet te treden met een gewijzigd businessmodel.

Meer informatie is te vinden op de website: https://boostsmartindustry.nl/nieuws/provincies-gelderland-en-overijssel-investeren-voor-behoud-industriele-vitaliteit-oost

In onderstaande documenten staat ook meer informatie:
Informatie, criteria en voorwaarden
Aanvraagformulier

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze innovatieadviseur Ynte van der Meer via 06 - 17 10 59 43 of ynte@kennispoortregiozwolle.nl