Voor bijna de helft van de prijs naar Nationaal Kunststof Congres

Voor bijna de helft van de prijs naar Nationaal Kunststof Congres

Geplaatst: 20-03-2018

Leden van de Businessclub Steenwijkerland kunnen donderdag 5 april  voor een speciale prijs van € 50 (in plaats van € 95) het Nationaal Kunststof Congres in De Meenthe in Steenwijk bijwonen. Zij kunnen alle onderdelen van het door dagvoorzitter Tom van ’t Hek gepresenteerde programma meemaken, inclusief de lunch en het afsluitende buffet.

Aan de organisatie van het congres ligt het 30-jarig jubileum ten grondslag van het PolyPlasticum, ontstaan in Steenwijk en tegenwoordig gehuisvest in het Polymer Science Park in Zwolle. 

Onder het motto ‘Samen vernieuwend ondernemen’ biedt het programma  alle mogelijke invalshoeken van kunststoffen, rubber en composieten.

Op het beursplein in de evenementenhal presenteert zich de kunststofindustrie en bovendien kan een bezoek worden gebracht aan de smart factory van Kornelis caps & closures in Steenwijk. Aan het eind van de middag is er een meet & greet met de young professionals van morgen, studenten van het Deltion College en hogeschool Windesheim.

Zie voor het programma  www.nkc2018.nl

Voor een aantal parallelsessies is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reageer daarom dus zo snel mogelijk en geef daarbij aan welke ponderdelen u eventueel wilt meemaken. Leden van de BCS die op 5 april uitsluitend een bezoek willen brengen aan de beursexposanten, hebben de gehele dag gratis toegang tot de evenementenhal van De Meenthe en kunnen zich daarvoor melden bij de inschrijfbalie. 

Voor een lijst van exposanten op de beursvloer zie https://www.nkc2018.nl/beurs/beursdeelnemers/

Een van de opmerkelijke bezienswaardigheden is het Nuon Solar Team uit Delft. Zie daarvoor: https://www.nuonsolarteam.nl/

Klik hier om u op te geven  (uiterlijk 3 april)

Voor bijna de helft van de prijs naar Nationaal Kunststof Congres