Week van de ondernemer: thuiswedstrijd PEC Zwolle

Week van de ondernemer: thuiswedstrijd PEC Zwolle

Geplaatst: 07-11-2016

Afgelopen zaterdag waren bijna 50 ondernemers op uitnodiging van de gemeente Steenwijkerland aanwezig bij de wedstrijd PEC Zwolle – Roda JC. Voorafgaand aan de wedstrijd was er voor de ondernemers een interessant programma samengesteld. Na de officiële opening door wethouder Wim Brus, was het woord aan Arjan Jansen (directie Regio Zwolle United) en Marius Woldberg (Kennispoort Regio Zwolle).

 

Regio Zwolle

Beide heren vertelden wat de kracht van de regio Zwolle voor hun organisatie is. Arjan Jansen deed dit vanuit zijn betrokkenheid bij PEC Zwolle en PEC Zwolle United, waarbij PEC Zwolle vooral een verbindende schakel wil zijn voor de regio Zwolle. Dit doen zij door het organiseren van een interessant netwerk en aansprekende bijeenkomsten.

Marius Woldberg vertelde over de rol van Kennispoort in de Regio Zwolle. Kennispoort helpt innovaties te realiseren. Ondernemers in de regio Zwolle krijgen concreet onafhankelijk advies om innovaties in de praktijk te brengen. Steenwijkerland heeft een eigen innovatieadviseur. Ondernemers in Steenwijkerland kunnen Ynte van der Meer benaderen voor al hun innovatievraagstukken.

Diner met interessante tafelheren

Vervolgens stond er een diner klaar voor de aanwezigen. Aan ronde tafels bespraken de tafelheren tijden het diner diverse thema’s met de aanwezigen. De onderwerpen: aanbestedingen, e-commerce, innovatie, samenwerking gemeente, leader en parkmanagement kwamen ‘ter tafel’.

 

Wedstrijd PEC Zwolle - Roda JC

Aansluitend werd op de tribunes van het IJsseldelta Stadion de wedstrijd PEC Zwolle – Roda JC bekeken. De wedstrijd eindigde in 0-0.

 

Week van de ondernemer

Deze bijeenkomst werd als ‘voorproefje’ op de week van de ondernemer georganiseerd. De week van de ondernemer vindt plaats van 11 t/m 18 november. Klik hier voor het gehele programma van de week van de ondernemer.

IMG 3461IMG 3459Bijeenkomst PEC2