De Week van de Ondernemer geheel in nieuw jasje

De Week van de Ondernemer geheel in nieuw jasje

Geplaatst: 02-10-2018

In de week van 9 tot en met 16 november 2018 organiseert de Gemeente Steenwijkerland, in samenwerking met diverse brancheorganisaties en ondernemersverenigingen, ‘De Week van de Ondernemer’. Dit jaar geheel in een nieuw jasje. Groots opgezet en uniek van vorm. Dagelijks worden er diverse evenementen, bijeenkomsten en symposia georganiseerd met topsprekers en actuele onderwerpen, waaronder het Business Gala en de Bedrijven Promotiedag Steenwijkerland. De verschillende sectoren hebben een eigen themadag en de ‘Backstage bij … Dag’ is nieuw dit jaar. Kennisdelen, kennismaken, inspiratie, promotie en ontmoeten staan deze week centraal.

‘De Week van de Ondernemer’ gaat op vrijdagavond 9 november van start met het Business Gala. Met de komst van Sander Schimmelpenninck naar Steenwijk wordt deze week vol met activiteiten afgetrapt. De ondernemers in de horeca- en recreatiebranche komen op maandag 12 november bijeen om met elkaar inspiratie op te doen. De Dag van de Agro staat op de dinsdag gepland en de ondernemers in de retailbranche hebben tijdens de Dag van de Detailhandel een aansprekend avondprogramma in het Vestzaktheater van De Meenthe.

 

Op donderdag 15 november wordt de Bedrijven Promotiedag nieuw leven ingeblazen. In de evenementenhal van Rabo Theater De Meenthe presenteren bedrijven uit Steenwijkerland en omgeving zich. Iedereen is welkom om gratis een kijkje te komen nemen bij de verschillende stands waar ondernemend Steenwijkerland haar producten en diensten laat zien en de bezoekers nieuwtjes toont. De dag wordt geopend met een netwerklunch waarbij o.a. Jacco Vonhof, voorzitter MKB Nederland, zal spreken. Aan het eind van de middag is er een startersbijeenkomst en de dag wordt afgesloten met een inspirerende, gezamenlijke bijeenkomst ‘het Ondernemerstheater’

 

Nieuw is de ‘Backstage bij … Dag’ op de afsluitende vrijdag. Scholieren van het middelbaar onderwijs bezoeken diverse Steenwijkerlandse bedrijven. De deelnemende ondernemers willen hen graag interesseren voor toekomstige banen en stellen daarom graag de deuren open.

 

Kortom: Steenwijkerland heeft veel in huis. Tijdens ‘De Week van de Ondernemer’ wordt dit nog eens nadrukkelijk getoond en wordt ondernemend Steenwijkerland op de kaart gezet.

 

Meer en actuele informatie over de verschillende activiteiten en bijeenkomsten is te vinden op http://www.wvdo-steenwijkerland.nl/