Uitnodiging 14 april: PEC Zwolle - Excelsior

Uitnodiging 14 april: PEC Zwolle - Excelsior

Datum
14-04-2018
Tijd
18:00 - 22:30 uur
Locatie
IJsseldelta stadion Zwolle

Grote kans dat u als voetballiefhebber in Steenwijkerland supporter bent van PEC Zwolle. Namens BCS lid NDC Mediagroep nodigen wij u graag uit voor de wedstrijd PEC Zwolle - Excelsior. Deze wedstrijd wordt op zaterdag 14 april om 20.45 uur gespeeld in het IJsseldelta Stadion. 

De Businessclub Meppel is deze avond ook te gast en daarom is er voldoende gelegenheid om te netwerken en nieuwe contacten op te doen.NDC Mediagroep stelt 30 kaarten beschikbaar. 

Verbinding
Verbinding is het centrale thema van BCS en daarom zijn wij verheugd dat ook leden deze verbinding willen maken. De wedstrijd op 14 april is wat ons betreft een uitstekende gelegenheid om collega ondernemers uit Steenwijkerland te ontmoeten in een sportieve ambiance.

Programma
18.00 uur   Gezamenlijk vertrek carpoolplaats Steenwijk (tegenover BijzonderDruk aan de Woldmeentherand)
18.30 uur   Ontvangst in het IJsseldelta Center
18.45 uur   Broodjesbuffet
19.15 uur   Presentatie PEC Zwolle United
20.15 uur   Naar het stadion
20.45 uur   Aanvang wedstrijd PEC Zwolle - Excelsior
22.30 uur   Einde wedstrijd

NDC Mediagroep (voorheen Boom Regionale uitgevers) is al vele jaren lid van BCS. Klik hier voor het uitgebreide bedrijfsprofiel van NDC Mediagroep. 

NDC Mediagroep stelt 30 kaarten beschikbaar voor BCS-leden. Wilt u bij deze wedstrijd aanwezig zijn? Meld u dan snel aan via onze website, want OP=OP.
Maximaal 2 kaarten per BCS-lidmaatschap. U ontvangt een bevestiging van aanmelding en aanvullende informatie.