Nobel Beveiliging
(success)

  Nobel Beveiliging

  Nobel Beveiliging

  Nobel Beveiliging is een klein,  flexibel en servicegericht beveiligingsbedrijf uit Blokzijl. Nobel Beveiliging heeft ruime ervaring in mobiele surveillance en snelle professionele alarmopvolging in Steenwijkerland, voor zowel bedrijven als particulieren.

  Dave Nobel, eigenaar van Nobel Beveiliging stelt het bedrijf graag verder aan u voor:

  • Onze herkenbare surveillanceauto’s, welke een preventieve werking hebben, zijn voorzien van kleine blusmiddelen, een uitgebreide verbanddoos en diverse materialen om bij eventuele calamiteiten een begin te kunnen maken met de hulpverlening.
  • Daarnaast leveren wij regelmatig bewaking bij bouwlocaties met een verhoogt risico. Dit doen wij door het inzetten van beambte ’s en/of hondengeleiders.
  • Door de aantoonbare kwaliteit (diploma’s, certificaten) die men van ons gewend is, vullen wij ook regelmatig diensten in voor een aantal collega-bedrijven.
  • Onze klanten zijn onze ambassadeurs. De meeste nieuwe aanvragen komen dan ook voornamelijk tot stand via mond tot mondreclame.
  • Op de Facebookpagina van Nobel Beveiliging, proberen wij volgers op de hoogte te houden van de ongewone situaties die wij soms tegenkomen in ons werk. Dit met zoveel mogelijk in achtneming van de AVG wetgeving.

  de heer Dave Nobel
  davenobel@live.nl
  T. 06 53 25 40 33

  Nobel Beveiliging
  Burgemeester ten Cateweg 32
  8356 HL Blokzijl

  http://www.nobelbeveiliging.nl